Soccer Players

TURNAUSINFO

KaaPo-turnaus 2020 pelataan Kaarinan loistokuntoisilla kentillä 30.elokuuta. Ilmoittautumisaika vuoden 2020 turnaukseen on 01.11.2019.-15.7.2020. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Pelitapa ja ilmoittautuminen
Ikäluokissa P10 joukkueet jaetaan alkulohkoihin, joissa pelataan yksinkertainen alkusarja. Päivän aikana pelejä tulee 5/joukkue.

Sarjat

Sunnuntaina pelaavat P10 (kilpa, haaste ja harraste).

Turnausmaksut ja ruokailupaketit

Turnauksen osallistumismaksu on ​180 € (8v8-sarjat). Turnausmaksu laskutetaan heinäkuussa ja ruokailupaketit ennen turnausta. Mikäli joukkue peruuttaa ilmoittautumisensa viimeisen ilmoittautumispäivän (15.7.2020) jälkeen, ei osallistumismaksua palauteta joukkueelle.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoitusta, mikäli olette aikeissa tilata ruokailupaketin. Ruokailijoiden määrä tulee ilmoittaa ja ruokailupaketit tilata viimeistään 31.7.2020, joka on myös viimeinen maksupäivä. Mikäli tilatun paketin peruuttaa tämän päivämäärän jälkeen, maksua ei palauteta joukkueelle. Ruokailun hinta on 8 € / henkilö.

Ensiapu ja lääkärin palvelut
Joukkueiden omat huoltajat hoitavat pikkuvammat (jääpussit, ideal-siteet, laastarit, jne). Kentillä ei ole ensiapupistettä eikä ensiapuhenkilökuntaa, mutta jokaisella kentällä on ensiapulaukku (kentän buffetissa).

Kaarinassa ei ole lääkärin ilta- eikä viikonloppupäivystystä. Lääkärinhoitoa vaativissa loukkaantumissa tulee hakeutua Turun alueen lääkäripäivystykseen joko yksityiselle lääkäriasemalle tai vakavissa vammoissa Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.